Tel.:
China Automatische Fles Etiketteringsmachine fabrikant
Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Van Zhanyan (Taicang) Verpakkende Machines de Technologieco., Ltd.

Thuis

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Is de Verpakkende Machinesco. van Shanghai Zhanyan, Ltd een professionele fabrikant van verpakkende machines in China. Wij worden gevestigd in de stad van Shanghai, heeft het zeer geschikt vervoer voor bedrijfsinspectie. Wij specialiseren ons in de zaken van Shrink koker etiketteringsmachines en OPP Hete smeltingslijm etiketteringsmachine. Wij hebben altijd gewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van volledig automatische verpakkende machines en de concurrentievoordelen van de snelle introductie van nieuwe technologie, onafgebroken innovatie en eersteklas kwaliteit opgeschept. Onze producten worden wijd gebruikt in dergelijke industrieën zoals vruchtensap, theedranken, zuivelproducten, gezuiverd water, specerijen, bier, sportendranken en schoonheidsmiddelen, met diverse flessentypes. enz. Met meer dan tien jaar ervarings bij de etikettering van machine, verkopen Onze producten goed in zowel binnenlandse als overzee markten. wij kunnen meer dan 400 vastgestelde kokermachines verkopen en 30 vastgestelde OPP-etiketteringsmachines elk jaar, worden 70% van onze producten uitgevoerd naar Egypte, Zuid-Afrika, Nigeria, Saudi-Arabië, India, Maleisië, Vietnam, Pakistan, Filippijnen, Turky en Rusland, Canada & Amerika. Daarom is ons merk een internationaal prestigieus merk in de wereld geworden. Ons doel moet de betrouwbaarste onderneming voor klanten en productfabrikant met de beste kwaliteit evenals internationaal geavanceerde technologievermogen zijn. Warm welkome cliënten van huis en in het buitenland om ons te contacteren zodat wij succesvolle bedrijfsvennootschappen voor de toekomst kunnen smeden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Zhanyan

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 800-1000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 50% - 60%

Factory Area: 300,000 SM

geschiedenis van het bedrijf

Is de Verpakkende Machinesco. van Shanghai Zhanyan, Ltd een professionele fabrikant van verpakkende machines in China. Sinds jaar 2008, leveren wij die snel ontwikkelen, op 2018, onze nieuwe fabriek in opgerichte de stad van Taicang Suzhou, die verzekert wij betere producten en de dienst aan cliënten.  Onze producten verkopen goed in zowel binnenlandse als overzee markten. wij kunnen meer dan 500 vastgestelde kokermachines verkopen en OPP-de etiketteringsmachines elk jaar, worden 70% van onze producten uitgevoerd naar Egypte, Zuid-Afrika, Nigeria, Saudi-Arabië, India, Maleisië, Vietnam, Pakistan, Filippijnen, Turky en Rusland, Canada & Amerika. Daarom is ons merk een internationaal prestigieus merk in de wereld geworden. Ons doel moet de betrouwbaarste onderneming voor klanten en productfabrikant met de beste kwaliteit evenals internationaal geavanceerde technologievermogen zijn. Warm welkome cliënten van huis en in het buitenland om ons te contacteren zodat wij succesvolle bedrijfsvennootschappen voor de toekomst kunnen smeden.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

bedrijfsdiensten

Wij stemmen in met uw bedrijfgebruik ons materiaal en danken oprecht lange tijd voor uw unfailing steun aan Zhanyan-Machines.

Wij zijn trots van Zhanyan-machine opmerkelijke kwaliteit geweest. Wij waarborgen dat al materiaal van lange levensduur in de voorwaarde van normale bedrijfsvoering geniet. Binnen de periode van de kwaliteitswaarborg, is ons bedrijf verantwoordelijk voor het treffen van noodzakelijke remediemaatregelen tegen om het even welke schade van onze producten om uw rechten en belangen veilig te stellen.

Wij verzekeren u van goede kwaliteit van ons materiaal krachtens ons geavanceerd ontwerp en uitstekend materiaal, om aan uw gebruiksvereisten volledig te voldoen.

Wij verstrekken volledige machines, elektrisch schemadiagram, en elektrische bedradingsdiagram en vervangstukkenlijst. De lengte van de kwaliteitsgarantie van de productielijn is 1 jaar. Binnen de periode, als om het even welke die problemen niet door u zich worden veroorzaakt in de productielijn voordoen, zijn wij verantwoordelijk voor omzetting kosteloos. Nadat de periode van de tekortenaansprakelijkheid verloopt, zijn wij verantwoordelijk voor het levensonderhoud en als u delen moet vervangen, zullen wij slechts de kosten van de delen verzamelen.

De dienstbelofte: Wij beloven om u de bevredigende diensten binnen de kortste tijd aan te bieden, in detail:

1. De gespecialiseerde afdeling en het beheerspersoneel verantwoordelijk voor na de diensten, hopen delen en montage zijn beschikbaar;

2. De hogere de na-dienstingenieurs van ons bedrijf zullen u de regelmatige technische diensten aanbieden;

3. Het volledige de na-dienstsysteem en de opmerkelijke kwaliteit verzekeren u van tevredenheid en erfdienstbaarheid.

 

 

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Bedrijfteam

Wij hebben professionele ingenieur en technicusgroep, en de deskundige de dienstmensen, elk jaar, dienen aan vele landen als cliëntenbehoeften.  Nu is de verpakkende machine van Zhanyan eerste de machineleverancier van de klassen leval verpakking in China geweest. Elke dag, wij cliënten van over de hele wereld gekomen hebben bezoeken en samenwerkend.

, is ons merk een internationaal prestigieus merk in de wereld geworden. Ons doel moet de betrouwbaarste onderneming voor klanten en productfabrikant met de beste kwaliteit evenals internationaal geavanceerde technologievermogen zijn. Warm welkome cliënten van huis en in het buitenland om ons te contacteren zodat wij succesvolle bedrijfsvennootschappen voor de toekomst kunnen smeden.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.

Shanghai Zhanyan Packaging Machinery Co., Ltd.
Road van No.128beihai, de stad van Liuhe Taicang Suzhou, Jiangsu-Provincie
Tel.:86-21-69170298
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Automatische Fles Etiketteringsmachine Leverancier. © 2019 - 2024 bottle-labelingmachine.com. All Rights Reserved.